Wet n Wild WONDER GEL

I am super excited today to share with you my new experince using Wet n Wild 1 STEP WONDER GEL NAIL COLORS.

Idag är jag mycket upphetsad för att dela med er min tänkar med Wet n Wild 1 STEP WONDER GEL NAIL COLOURS.

2017-06-21-18-48-21-386

I have just received them from Wet n Wild in Sweden and I am so happy to get introduced to these beauties.

I have recevied three different nail colors. The lightest one is Pinky Swear which is a very light pink and almost white in my nails. The next one is It´s Sher-Bert Day which is a hot pink and almost towards magenta. The last one is Coral Support which is a very pretty hot coral shade.

Jag har fått alla fina nagellacker från Wet n Wild i Sverige och jag är så glad att presentera dessa skönheter.

Jag har mottagit tre olika nagelfärger. Den ljusaste är Pinky Swear som är en väldigt ljusrosa och nästan vit i mina naglar. Nästa är It’s Sher-Bert Day, som är en hetrosa och nästan mot magenta. Den sista är Coral Support vilket är en väldigt snygg varmkorallskugga.

pixlr_20170623152658068

Now you might be interested to know my thoughts about these nail colors. As it says in the name 1 step wonder gel color and it is exactly that. Just one coat gives the finish look. It dries very fast after application which is lovely. These colors that I got are very summer shades and happy colors which I loved. I never used before the super light pink as Pinky Swear but I loved it much. The best thing is they makes the nail look almost like acrylic nails. I think somehow this formula makes any shade to match your skin tone.

I do not know how long they are going to last in my nails as I just got them one day back but feels like they are strong enough to stay same as it is for  couple of days but I can share the exact information later.

Nu är ni kanske intresserad av att veta mina tankar om dessa nagelfärger. Som det står i namnet 1 steg wonder gel färg och det är exakt det. Bara en kappa ger finishen utseende. Det torkar mycket snabbt efter applicering vilket är underbart. Dessa färger som jag fick är mycket sommar nyanser och glada färger som jag älskade. Jag använde aldrig för super ljusrosa som Pinky Swear men jag älskade det mycket. Det bästa är att nageln ser ut som akrylnaglar. Jag tror på något sätt denna formel gör någon nyans som matchar din hudton.

Jag vet inte hur länge de kommer att hålla i mina naglar eftersom jag bara fick dem en dag sedan men känner att de är tillräckligt starka för att vara samma som det är för några dagar men jag kan dela exakt information senare.

20170623_154452

The only thing I did not like about these polishses are the wand which is too wide. I usually love the wide eneded wands but this one is too wide which makes it a bit difficult to apply at the edge of the nail bed but that is not a very big deal. A little modification of the wands will be great. However, these nail polishes are free from toxic chemical TOLUENE and PHTHALATE which is a big plus.

Det enda sak jag inte tyckte om dessa polishses är muren som är för bred. Jag brukar älska de brett eneded wandsna men den här är för bred vilket gör det lite svårt att applicera vid nagelbädden men det är inte så stor grej. En liten modifikation av wandsna kommer att bli bra. Dessa nagellack är dock fria från giftig kemisk TOLUENE och FTHALAT vilket är ett stort plus.

Each packaging contains 7 ml of products. So far I loved these nail colors and the magic they does is just awesome!

Varje förpackning innehåller 7 ml produkter. Hittills älskade jag dessa nagelfärger och den magi de gör är bara fantastisk!

Happy Summer,

Glad Sommar,

Love,

Sadia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s