THE PERFECT YELLOW

 

IMG_20170515_191001_839

The hardest part of any makeup is to find a perfect match foundation for your skin. It is really surprising that how FÄRGCOLLECTION comes up with an amazing job in terms of mixing and matching colors. FÄRG means “color” in Swedish language and I give them 10 out of 10 for doing an excellent job with color play as they say.

So, they sent me a box full of awesome products which I´m loving so far and wanted to share with you my loves.

Den svåraste delen av något smink är att hitta en perfekt match grund för din hud. Det är verkligen förvånande att hur FÄRGCOLLECTION  kommer upp med ett fantastiskt jobb när det gäller att blanda och matcha färger.  Jag ger dem 10 av 10 för att göra ett utmärkt jobb med färgspel som de säger.

Så de skickade mig en låda fyllt med enorma produkter som jag är kärleksfull hittills och ville dela med er min kärlek.

IMG_20170516_180455_717
MAGIC BOX by FÄRGCOLLECTION
pixlr_20170521131809166
A glance of everything in the box

Having olive to brown tone means struggling all the time to find the correct match foundation for your skin. A perfect match can make you gorgeous that everyone would be jealous of you but at the same time a simple mistake with slightly mismatched shade would make a total disaster in your look.

Jag med oliv till brun ton kämpar hela tiden för att hitta rätt match grunden för min hud. En perfekt matchning kan göra nån vacker att alla skulle vara avundsjuk på en, men samtidigt ett enkelt misstag med något inkompatibla skugga skulle göra en total katastrof i ditt utseende.

20170521_11135820170521_111436

20170525_174508
THE FOUNDATION LOOKS PRETTIER IN MY SKIN IN REAL

For my skin tone I always prefer to have some yellow tint on my foundation which is very rarely available. Even many high end brands are unsuccessful with that particular area. FÄRG brings up those vibrant colors that go beautifully with medium to darker tones. So I got this Cover foundation in the shade AMY which is a beautiful yellow tinted olive color. It is creamy in consistency. I really love this for the yellow tint. This foundation gives medium coverage but it is possible to build it up to full coverage. It makes the skin look naturally heathy.

För min hudfärg jag föredrar alltid att ha någon gul nyans på min foundation som är mycket sällan tillgängliga. Även många high end märken misslyckas med det aktuella området. FÄRG tar upp de levande färger som går vackert med medium till mörkare toner. Så jag fick denna Cover foundation AMYsom är en vacker gul tonade oliv färg. Det är krämig konsistens. Jag älskar verkligen detta för gul nyans. Denna stiftelse ger medium täckning men det är möjligt att bygga upp till full täckning. Det gör att huden ser naturligt hälsosam och glowy.

20170521_112923
SETTING POWDER AMY
20170521_112537
THE BANANA POWDER

The two powders that I got are amazing. One is in the shade BANANA and the other one is AMY. I loved both of the powders. BANANA has the exact light yellow Banana kind of tint which brightens up the under eye area and anywhere that I need to highlight my face. AMY works for me as a nice setting powder matching with my foundation.

De två puder som jag fick är häpnadsväckande. En är i skuggan BANAN och den andra är AMY . Jag älskade båda puder. BANAN har exakt ljusgul Banana slags nyans som lyser upp under ögonen och någonstans som jag behöver för att markera mitt ansikte. AMY fungerar för mig som en trevlig miljö pulver matchning med min foundation.

 

I also got a BRUSH and I think this brush applies particularly this foundation very nicely. So combining the brush and the foundation did an amazing job for me. The bristles are very thick and soft which does the work perfectly.

Jag fick också en BORSTA  och jag tror att denna borste gäller särskilt denna grund mycket fint. Så kombinera penseln och grunden gjorde ett fantastiskt jobb för mig. Borsten är mycket tjock och mjuk som gör jobbet perfekt

20170521_11154420170521_111619

Finally the most favorite things that I got are lip pencils. The lip pencil which is named NAIROBI is a very gorgeous onion color with a beautiful sheen on it. I loved how it looked on my lips but then I think I am not used to with sheen lip colors so it may not be comfortable for me. But the color itself is gorgeous. The next color I got is HAVANA and I love love love this shade. It is absolutely my love! So quality wise these lip pencils are amazing as they does not transfer or fade unless you remove them purposely. NAIROBI seems to be a little drying but HAVANA is comfortable and not at all drying on my lips.

Slutligen de mest favorit saker som jag fick är läpp pennor. Den läppenna som är döpt NAIROBI är en mycket vacker lök färg med en vacker glans på den. Jag älskade hur det såg ut på mina läppar, men då tror jag att jag är inte van att med Sheen läppfärger så det kanske inte är behagligt för mig. Men färgen är underbara. Nästa färg jag fick är HAVANA och jag älskar love love denna skugga. Det är absolut min kärlek! Så kvalitet klokt dessa läpp pennor är häpnadsväckande eftersom de inte överför eller bleknar om du inte tar bort dem avsiktligt. NAIROBI verkar vara lite torkning men HAVANA är bekväma och inte alls torka på mina läppar.

20170521_113045

20170521_113127
From left HAVANA, NAIROBI

 

2017-05-26-15-05-40-505
Wearing NAIROBI in my lips

pixlr_20170522175912899

So overall I am very happy with these FÄRG products that I tried and looking forward to try some other products that they have.

Yes! and you get 25% discount at checkout by using the code “LOVEFARG” at the website www.fargcollection.com

Så totalt sett är jag mycket nöjd med dessa färg produkter som jag försökt och ser fram emot att prova några andra produkter som de har.

ja! och du får 25% rabatt i kassan med hjälp av koden ” LOVEFARG ” på hemsidan www.fargcollection.com

IMG_20170521_140926_755

Enjoy shopping my loves

XOXO!!!

Sadia     

 

Posted by

Hi there! Welcome to my blog 'SparklingBeautyBee' . Thank you so much for showing interest for my blog :) I am Sadia from Toronto, Canada. I started my blog while living in Stockholm, Sweden few years back. My blog is all about product reviews that I liked and sometime I let you know if I do not like anything about ! I also love to give tips on health and fashion that I know or have experienced. I am a travel person and art is my hobby. Being a doctor sometimes I need to stay away from these for a while but at the end of the day you will always find me here where I found my peace. So you will be reading posts on makeup, health, fashion, art and travel experiences. Hope you enjoy reading and for any business inquires always contact me sadiaaminmou@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s