Top Favorite Sheet Masks (K-Beauty)

Hi Beauties,

Today I will be just writing about the most amazing korean sheet masks that I 100% recommend and will be purchasing again and again! Long story short, now let’s just jump into the topic 🙂

Idag ska jag skriva om de mest fantastiska koreanska plåt masker som jag 100% rekommenderar och kommer att köpa och om igen! Nu ska jag berätta lite om min tänker!

 • The Best Sheet Mask ever which made my skin super hydrated and amazing is the INTENSE CARE SNAIL HYDRO GEL mask from TONY MOLY. The effect lasts for days, so regular use will definitely make a difference. I bought it from Sephora and the price was probably 99 SEK or something around that.
 • Den bästa Sheet Mask någonsin som gjorde min hud super hydrerad och häpnadsväckande är den INTENSE CARE SNAIL HYDRO GEL mask från TONY MOLY . Regelbunden användning kommer definitivt att göra en skillnad och effekten håller flera dagarna. Jag köpte den från Sephora och priset var förmodligen 99 kronor eller något runt det. 

DSC_0366

Next three masks that I am going to write about is something that I won a giveaway (I mentioned several times before) and that was a monthly box and got this box from SheetHappens. They have really amazing collections and each month they are coming up with more and more innovative and revolutionary products from k-beauty. So be subscribed to get the latest news.

Nästa tre masker som jag kommer att skriva om är något som jag vann en giveaway (jag nämnde flera gånger tidigare) och det var en månatlig box och fick denna ruta från SheetHappens . De har verkligen fantastiska samlingar och varje månad de kommer upp med fler och mer innovativa och revolutionerande produkter från k-skönhet. Så tecknas för att få de senaste nyheterna.

 • My next favorite one is this NATURE REPUBLIC REAL NATURE MASK SHEET AVOCADO. Super nourishing, nicely folded amazingly hydrating mask. I give it 10 out of 10.
 • Min nästa favorit är NATUR REPUBLIKEN verkliga natur MASK BLAD AVOCADO. Super närande, snyggt vikta förvånansvärt återfuktande mask. Jag ger det 10 av 10.

20170603_022015

20170606_235609
Ingredients
 • The next one you can even say from the packaging that it must be one of the best things one can try. I had high expectation so I used this mask the night before my special day and it worked 100% ! VITAL HYDRA SOLUTION is the mask that I absolutely recommend. It was so so sooooo hydrating and full of product was soaked within the sheet and I felt like I am swimming in my happiness of hydration.
 • Nästa kan du även säga ur förpackningen att det måste vara en av de bästa saker man kan prova. Jag hade höga förväntningar så jag använde denna mask natten innan min speciella dag och det fungerade 100%! VITAL HYDRA LÖSNING är masken som jag absolut rekommendera. Det var så så sooooo återfuktande och full av produkten indränkt i arket och jag kände mig som jag simma i min lycka hydrering.

20170514_190113

20170606_235531
Ingredients
 • The last one but one of the most favorites is the JEJU NATURAL VOLCANIC MASK. Sorry do not have much details for this one as I don’t have the package with me right now and even do not have the picture for ingredients but I took a photo so you can recognize which one it is. Very hydrating, soothing sheet masks which I also recommend!
 • Den sista, men en av de mest favoriter är JEJU NATURAL VOLCANIC MASK . Tyvärr har inte mycket information om detta en som jag inte har paketet med mig just nu och även har inte bilden för ingredienser men jag tog ett foto så att du kan känna igen vilken det är. Mycket återfuktande, lugnande ark masker som jag rekommenderar också!

2017-04-23-21-48-29-366

Hope these pictures and opinion helps to find useful and good SHEET MASKS among the ocean of masks! One last tip is that, use them 30 minutes before sleep and then after removing the mask just pat the extra remaining all over the face and go to bed without washing the face. Next morning wash your face and you will  find your dream skin!

Hoppas att dessa bilder och åsikt hjälper till att hitta nyttiga och goda SHEET MASKS bland havet av masker! Jag vill ge Er ett sista tips. Det bra att använda dem 30 minuter innan sömn och sedan efter avlägsnande av masken bara klappa extra återstående över hela ansiktet och gå till sängs utan att tvätta ansiktet. Nästa morgon tvätta ansiktet och du hittar din dröm hud!

More reading for previous blog on my favorite sheet masks just click

Stay Beautiful!

För att läsa mer om min favorit  masker bara klicka

Fortsätt vara vacker!

Much Love,

Sadia

Posted by

Hi there! Welcome to my blog 'SparklingBeautyBee' . Thank you so much for showing interest for my blog :) I am Sadia from Toronto, Canada. I started my blog while living in Stockholm, Sweden few years back. My blog is all about product reviews that I liked and sometime I let you know if I do not like anything about ! I also love to give tips on health and fashion that I know or have experienced. I am a travel person and art is my hobby. Being a doctor sometimes I need to stay away from these for a while but at the end of the day you will always find me here where I found my peace. So you will be reading posts on makeup, health, fashion, art and travel experiences. Hope you enjoy reading and for any business inquires always contact me sadiaaminmou@gmail.com

7 thoughts on “Top Favorite Sheet Masks (K-Beauty)

 1. I see you don’t monetize your website, don’t waste your traffic, you can earn extra cash every month because you’ve got
  hi quality content. If you want to know how to make extra $$$, search for: best adsense
  alternative Wrastain’s tools

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s