Precious Jewellery

Follow my blog with Bloglovin
H

I do not own too many jewelries but those I own are very precious and I believe they are stylish. I have a special place in my heart for them cause each of them has a story behind. My collections are from around the world.

Today I will share with you those jewelries that I got as a present from my husband in one of my birthdays and he bought them from BijouBrigtte in Stockholm.

He actually bought quiet a lot of things and I was amazed!

In this picture below the pendant and the ring which are super sparkly made of 925 Silver with Dark Marcasite Stones.

Jag äger inte för många smycken men de jag äger är mycket värdefulla. Jag tror att dem är snygga. Jag har en speciell plats i mitt hjärta för dem. Det är så för att alla av dem har en historia bakom sig. Mina samlingar är från hela världen.

Idag delar jag med er de smycken som jag fick som en present från min man på en av mina födelsedagar och han köpte dem från BijouBrigtte i Stockholm.

Han köpte faktiskt många saker och jag blev förvånad!

I den här bilden under hänget och ringen som är super sparkly tillverkad av 925 Silver med Dark Marcasite Stones.

H1H2

The next pedant with chain you can see below is made of pure Silver and Zircon. This is very light and pretty.

Nästa pedant med kedja som ni kan se nedan är gjord av rent silver och Zirkon. Detta är mycket enkel och vackra.

H3

Now this Infinity bracelet is one of my most favorite! It is made of pure Silver with Zircon. I love to wear this pairing with my SKAGEN (Anita style) watch.

Nu är detta Infinity armband en av mina favorit! Den är tillverkad av rent silver med zirkon. Jag älskar att bära den här paringen med min SKAGEN (Anita stil) klocka.

IMG_20170608_005634_661

Hope you enjoyed!

I will come up with more jewellery stories. Let me know in comment below how do you like the designs and also share with me your stories. I would love to read your stories specially if there is a jewellery in the scene somewhere pops up suddenly.

Hoppas Ni är nöjda!

Jag kommer att komma med fler smycken historier. Låt mig veta i kommentar nedan hur tycker ni om mönstren och dela också Era berättelser. Jag skulle gärna läsa Er historier speciellt om det finns ett smycke i scenen dyker upp plötsligt.

Much Love,

Sadia 

One thought on “Precious Jewellery

  1. Reblogged this on SparklingBeautyBee and commented:

    Wanted to let you know that I have collected so many different jewelries with time but these are my absolute favorite for all time ! Please let me know if you also liked my collection and do let me know about your collection of jewelries.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s